Offerte

Via het onderstaande formulier kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Na ontvangst van de offerte nemen we z.s.m. contact met u op.

  Soort deur *

  Paneelkeuze *

  Gewenst patroon*

  * Hulp nodig bij uw keuze klik hier

  MAAT A: Dagmaatbreedte mm
  De dagmaatbreedte is de breedte van het deurgat (A in schema) in millimeters. Mogelijke maten liggen tussen 1500 en 5000 mm.

  MAAT B: Dagmaathoogte mm
  De dagmaathoogte is de hoogte van het deurgat (B in schema) in millimeters. Elke afmeting tussen 1900 en 2500 mm is mogelijk.

  MAAT C: Vrije zijruimte links mm
  De vrije zijruimte is de afstand van éen bepaalde kant van het deurgat (van binnenuit gezien) tot het eerste obstakel daarnaast, bijvoorbeeld de muur, in millimeters. In het schema is C de vrije zijruimte links en D rechts.

  MAAT D: Vrije zijruimte rechts mm

  MAAT E: Vrije bovenruimte mm
  De vrije bovenruimte is de afstand van de bovenkant van het deurgat tot het eerste obstakel daarboven, bijvoorbeeld het plafond (E in schema), in millimeters. Deze bovenruimte dient over de gehele benodigde inbouwdiepte beschikbaar te zijn.

  MAAT F: Vrije inbouwdiepte mm
  De vrije inbouwdiepte is de afstand in millimeters tussen de muur met het deurgat en het eerste obstakel daartegenover, in de garage, bijvoorbeeld een muur of balk (F in schema).

  De standaardkleur voor de buiten- en binnenzijde is RAL 9016. Maar de deur kan in elke gewenste kleur worden gespoten.

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.